U jučerašnjoj nesreći kod Klenovice jedan vozač teško ozlijeđen, drugi lakše

Autor: Sanja Tumara 18.05.2024

prometna_nesreca_a6_kamion_radnici_autocesta__18__w1200-42958 Foto: ilustracija

Zbog zadobivenih ozljeda 40-godišnji vozač helikopterom je prevezen u KBC Rijeka, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. 24-godišnji vozač u ovoj je prometnoj nesreći lakše ozlijeđen.

Rijeka – Kao što smo izvijestili, jučer, 17. svibnja oko 15.45 sati, na Jadranskoj magistrali iznad Klenovice, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva teretna vozila s priključnim vozilima (skup vozila), osječkih i šibenskih registracijskih oznaka.

Prema dosad utvrđenom, dolaskom do više uzastopnih zavoja, u jednom je trenutku došlo do puknuća pneumatika na priključnom vozilu osječkih registracijskih oznaka, kojim je krećući se u smjeru Senja upravljao 24-godišnji vozač, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska. Potom je došlo do zanošenja i prevrtanja skupa vozila, koje je klizeći po kolniku prešlo na suprotnu stranu ceste, gdje je došlo do udara u prednji dio teretnog vozila, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru Crikvenice upravljao 40-godišnji vozač.

Zbog zadobivenih ozljeda 40-godišnji vozač je helikopterom prevezen u KBC Rijeka, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. 24-godišnji vozač u ovoj je prometnoj nesreći lakše ozlijeđen.

Radi utvrđivanja relevantnih činjenica vezanih uz ovu prometnu nesreću nastavlja se poduzimanje svih potrebnih mjera i radnji.

Zbog prometne nesreće promet je preusmjeren te se odvijao obilaznim pravcima, a u potpunosti je uspostavljen jutros oko u 4.25 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...