U Krku je jučer nestao Stjepan Andrašić, ima demenciju, obitelj moli za pomoć

Autor: Nikola Cvjetović 29.09.2022

Stjepan-Andrsic-nestao-potraga

U slučaju da imate bilo kakvu informaciju o gospodinu Stjepanu ili njegovom psu, zabrinuta obitelj moli da im se hitno javite na broj telefona 098 450 040

Krk - Tijekom jučerašnjeg dana, u srijedu 28. rujna na području grada Krka nestao je 82-godišnji Stjepan Andrašić. Riječ je o čovjeku koji nažalost pati od demencije, a kako potraga obitelji i prijatelja nije urodila plodom, mole se građani da jave bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u njegovom pronalasku.

Stjepan je u srijedu ujutro krenuo u šetnju sa svojim psom, kao što to redovno čini posljednjih godina, no ovoga se puta nije vratio kući iz šetnje. Budući da su nerazdvojni, pretpostavlja se da je pas još uvijek s njim. Bitno je znati da pas na ogrlici ima kontakt člana obitelji.

Nažalost, Stjepanu se mobitel isključio pa ni precizno lociranje nije moguće, a jedina relevantna informacija koju je obitelj do sada dobila jest da je u srijedu oko 17 sati viđen kod benzinske postaje INA na Šetalištu Svetog Bernardina 8, u centru grada Krka.

Kada je izašao iz kuće, nosio je tamne gumene čizme, crne hlače, kariranu košulju i maslinasti prsluk bez rukava.

U slučaju da imate bilo kakvu informaciju o gospodinu Stjepanu ili njegovom psu, zabrinuta obitelj moli da im se hitno javite na broj telefona 098 450 040.

Više sa portala torpedo.media ...