U PGŽ-u 916 aktivnih slučajeva

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 25.04.2022

covid-25840

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti danas je isti kao jučer i iznosi 46.

Rijeka - U PGŽ-u je 11 novooboljelih, a 75 osoba je ozdravilo. Tako se broj aktivnih slučajeva i dalje smanjuje, danas za 64 osobe i iznosi 916. Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 275 uzoraka briseva, što čini udio od 4.00% pozitivnih od ukupnog broja testiranih uzoraka.

Iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena je devet novooboljelih, jedna s Liburnijskog područja i jedna iz Gorskog kotara. Njih 7 pripadaju radno aktivnoj populaciji, dvije skupini starijoj od 65 godina i dvije mlađim dobnim skupinama.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti danas je isti kao jučer i iznosi 46. Broj osoba koje se liječe na respiratoru u jedinici intenzivne skrbi KBC-Rijeka od COVID-19 je i dalje nula. Tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka preminula je jedna osoba od COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva iznosi 5.02%.

Više sa portala torpedo.media ...