[FOTO/VIDEO] UDVDR-RH Kostrena pobjednik je 25. Županijskih sportskih igara dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ

Autor: Marina Pauletić 28.05.2023

sportska_igre_branitelja_kostrena_2023__5_

Članovi UDVDR-a Kostrena natjecali su se u svim sportovima te su sa 173 osvojena boda najuspješnija natjecateljska ekipa u ukupnom poretku.

Kostrena - U Kostreni su održane 25. Županijske sportske igre udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Primorsko-goranske županije. Sudjelovalo je više od 750 natjecatelja pristiglih iz 18 ogranaka UDVDR-a i četiri sportska kluba. Ekipe su se natjecale u 11 različitih sportova: boćanju, malom nogometu, briškuli i trešeti, marijašu, kuglanju, povlačenju konopa, pikadu, stolnom tenisu, streljaštvu, šahu i tenisu. Članovi UDVDR-a Kostrena natjecali su se u svim sportovima te su sa 173 osvojena boda najuspješnija natjecateljska ekipa u ukupnom poretku. Sa 147 boda na drugom mjestu je UDVDR Opatija dok je na trećem mjestu UDVDR Jelenje sa 114 bodova.

sportska_igre_branitelja_kostrena_2023__9_

UDVDR ogranak Kostrena jedna je od uspješnijih ekipa na županijskim igrama. Jučerašnja pobjeda treća je u nizu, a njezinim pribrajanjem, pobjedu na županijskim igrama do sada su osvajali sedam puta.

Pod motom "Zajedno u ratu, zajedno u miru", cilj održavanja sportskih igara dragovoljaca i veterana Domovinskog rata je druženje te poticanje međusobne podrške i suradnje. Sportske igre održavaju se svake godine u drugom mjestu, a u Kostreni su posljednji puta održane 2004. godine.

VIDEO

pocket icon

Sportski susreti veterana Domovinskog rata u Kostreni

Više sa portala torpedo.media ...