[VIDEO] Bura srušila kuću na cestu Bribir - Grižane, srušeno stablo zaustavilo promet na Hreljinu

Autor: Anto Ravlić 10.01.2022

griznae promet

Materijal sa stare, zapuštene i napuštene kuća zatrpao je prometnicu točno na granici između Bribira i Grižana. Sigurno je da do sutra ujutro promet neće profunkcionirati, a pitanje je kad će prometnica osposobiti za promet.

Hreljin / Grižane - Olujna bura srušila je stablo na prometnicu na Hreljinu, na potezu kroz Lonju. Promet nije bio dugo u prekidu. Prema neslužbenim informacijama, netko od susjeda je bio brz i spretan te je prepilio stablo i oslobodio prometnicu. Također prema neslužbenim informacijama, na intervenciju je pozvana JVP Rijeka.

Kad su vatrogasci stigli, uklanjanje stabla je već bilo pri kraju. Bura je danas na Hreljinu dostizala brzinu gotovo 100 kilometara na sat. Također, zbog urušavanja kuće u selu Kričina u Bribiru zatvorena je cesta Bribir - Grižane. Materijal sa stare, zapuštene i napuštene kuća zatrpao je prometnicu točno na granici između Bribira i Grižana. Sigurno je da do sutra ujutro promet neće profunkcionirati, a pitanje je kad će prometnica osposobiti za promet. Naime, još pola kuće nadvilo se nad cestu i pitanje je hoće li se obrušiti na prometnicu pod naletima bure ili će se sutra ostaci kuće morati otklanjati. Interventne službe su na terenu.

VIDEO