[VIDEO] Opatija najavila gradnju bazena, a Matuljci ga dobili – besplatno! Nogometni teren u Munama danas 'zaplivao'

Autor: Marina Pauletić 31.05.2024

mune_potop_bazen_2024__3_

Travnjak na igralištu nedavno je bio obnovljen.

Mune – Boh, Ivan! Ča ćeš delat danaska? Gren se okupat na igralište! Kakovo igralište? Nogometno!

Da ste danas ujutro predsjedniku NK Mune, Ivanu Grbcu kazali kako će popodne vježbati kraul na nogometnom terenu Nogometnog kluba Mune vjerojatno bi vam odgovorio kako ste kompletno 'ponemeli'. No, to se uistinu dogodilo. Tek nekoliko dana nakon što je klub obnovio travnjak na terenu, kiša je uz pomoć podzemnih voda u nekoliko sati sav trud (i uloženi novac) 'progutala'.

mune_potop_bazen_2024__2_

Kao što možete vidjeti na fotografijama, ujutro je igralište bilo suho s tek jednim ograđenim dijelom oko gola na kojemu su počele izvirati podzemne vode. Već popodne čitavi je teren bio potpuno poplavljen.

mune_potop_bazen_2024__1_

Predsjednik Grbac odlučio je stoga iskoristiti ovu nesvakidašnju priliku te je otplivao nekoliko krugova umjesto da ih otrči. Matulji su tako na jedan dan dobili pravi olimpijski bazen pa dok Opatijci svoga planiraju izgraditi, Matuljci samo trebaju pričekati nešto jaču kišu.

Šteta je ipak travnjaka koji će se ponovno trebati obnavljati, a možda i za nekoliko dana zalijevati – sudeći po iznimno promjenjivom vremenu koje nas prati.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...