[VIDEO RAZGOVOR] Dražen Vranić, načelnik Kostrene : Realizirali smo neke značajjne projekte, ali i krenuli u realizaciju generacijskih projekata

Autor: Nikola Cvjetović 30.11.2023

kostrena_novi_vrtic-61582

Kompletan razgovor, ali i najavu otvorenja Kuće kostrenskih pomoraca pogledajte u priloženom video prilogu...

Kostrena - Općina Kostrena u 2023. godini obilježava 30 godina samostalnosti, a jubilej su popratili konkretni razvojni projekti koji se ističu i planiraju gotovo od samog osnutka Općine.

drazen_vranic_opcinski_nacelnik_kostrena Dražen Vranić

Kada govorimo o Kostreni danas, govorimo o jednoj od najrazvijenijih hrvatskih općina i najpoželjnijih mjesta za život. Uz stalno unaprjeđenje komunalne infrastrukture kroz čitav niz manjih zahvata, pred Kostrenom je realizacija i nekih od kapitalnih, možemo s pravom reći generacijskih projekata.

Novi društveno-vatrogasni dom u Pavekima, Kuća kostrenskih pomoraca, radovi na novom vrtiću, nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu u Žuknici te dobivena sredstva za Centar za starije osobe u Pavekima samo u neki od projekata koji su obilježili posljednji investicijski ciklus.

Uz konstantnu izgradnju vitalne infrastrukture općina Kostrena može se pohvaliti i s uvećanim materijalnim pravima za svoje mještane. Posljednje u nizu su proširena prava za isplatu božićnica, a s ovim se nadstandardom Općina Kostrena još jednom istaknula u socijalnim mjerama i promišljanju o potrebama svojih mještana.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...