[VIDEO/FOTO] Halubajski zvončari uručili donaciju štićenicima Doma za starije osobe u Voloskom

Autor: Marin Aničić 18.11.2023

halubajski_zvoncari_donacija_dom_volosko_2023__7_

Sredstva su prikupljena prodajom tombole koja se u vrijeme pusta organizira, a svake godine se prikupljena sredstva doniraju u humanitarne svrhe.

halubajski_zvoncari_donacija_dom_volosko_2023__12_

Volosko - Dom za starije osobe u Voloskom jučer su posjetili predstavnici Udruge Halubajski zvončari. Povod posjeti bila je predaja donacije u vrijednosti od dvije tisuće eura koju su uručili predsjednik Damir Host i Sanjin Srok. Vološćanski dom su darivali jer je jedan od štićenika doma Josip Kukuljan, devedesetjednogodišnjak koji je od 1959. pa sve do 1996. godine bio komandant Halubajskih zvončara.

halubajski_zvoncari_donacija_dom_volosko_2023__1_

Kako nam je rekla ravnateljica doma, Gordana Saršon, donacija je sadržavala televizor i kompjuter koji će se koristiti u radnoj terapiji. Ova donacija je za njih veliko iznenađenje i veselje, a kako se da naslutiti ovo je tek početak jedne lijepe suradnje. Sredstva su prikupljena prodajom tombole koja se u vrijeme pusta organizira, a svake godine se prikupljena sredstva doniraju u humanitarne svrhe. Ove godine ta čast je pripala Domu za starije osobe Volosko. Razgovarali smo i s Josipom Kukuljanom, jednim od najstarijih štićenika doma koji je o svom zvončarskom putu govorio s emocijama te se više puta i rasplakao...

VIDEO

pocket icon

Halubajski zvončari uručili donaciju štićenicima Doma za starije osobe u Voloskom

Više sa portala torpedo.media ...