[VIDEO/FOTO] Izložba oldtimera i druženje s uskrsnim zecom obilježilo Uskrsni ponedjeljak u Opatiji

Autor: Kristina Tubić 18.04.2022

izlozba_oldtimeri_opatija_uskrs_2022__2_

Rijetki i atraktivni brižljivo dotjerani oldtimeri, od kojih su mnogi stariji i od svojih vlasnika, uvijek mame uzdahe posjetitelja.

Opatija - Mnogobrojni građani i posjetitelji Opatije uživali su u lijepom vremenu i prigodnom programu na Uskrsni ponedjeljak koji je organizirala Turistička zajednica grada Opatije. Centralni događaj bila je tradicionalna izložba oldtimera u organizaciji Liburnia Classic Cluba Opatija, na kojoj je bilo izloženo četrdesetak vremešnih ljepotana. Mališani su se družili i fotografirali s uskrsnim zecom i opatijskom damom. Omiljeni uskrsni lik darivao je djecu čokoladnim jajima iz svoje košarice.

uskrsni_ponedjeljak_001_oldtimer_slatina

Na ulazu plaže Slatina nastupio je Dino Antonić Trio kao odlična glazbena kulisa za uskrsna događanja.

Rijetki i atraktivni brižljivo dotjerani oldtimeri, od kojih su mnogi stariji i od svojih vlasnika, uvijek mame uzdahe posjetitelja. Najstariji su proizvedeni u prvoj polovici prošlog stoljeća, a vrijednost im se penje i do vrtoglavih 200 tisuća eura. Usprkos desetljećima dugom životnom vijeku, zahvaljujući trudu njihovih vlasnika, još uvijek izgledaju kao novi. Među danas izloženim primjercima našli su se i Buick iz 53. godine, Triumph iz 47. godine te Mustang iz 65. godine.

izlozba_oldtimeri_opatija_uskrs_2022__5_

"Veseli nas što smo opet na okupu, kao i što ima jako puno posjetitelja izložbe, među kojima i velik broj turista. Ovo nam je prvo veće druženje u ovoj godini, a nastavljamo s rallyjem u lipnju te ostalim manifestacijama. Cilj nam je kroz razne manifestacije promovirati turistički potencijal, prirodne ljepote, kulturu i gastronomiju ne samo Opatije, već i cijele Liburnije i Istre", istaknuo je Boris Krivičić iz Liburnia Classic Cluba.

VIDEO

pocket icon

Izložba oldtimera i druženje s uskrsnim zecom obilježilo Uskrsni ponedjeljak u Opatiji

Više sa portala torpedo.media ...