[VIDEO/FOTO] Veliki interes publike obilježio predstavljanje 'Depre' Aleksandra Stankovića

Autor: Nikola Cvjetović 02.03.2024

aleksandrar_stankovic_depra_2024

Promocije knjige su postale prava misija u kojoj Stanković osvještava sve učestaliji problem depresije u društvu, a kako doznajemo, s obzirom na velik interes, uskoro možemo očekivati još jednu prezentaciju u lovranskom kinu.

Aleksandar Stanković depra moscenicka dragaAleksandar Stanković

Mošćenička Draga - U nikad punijoj dvorani Zgrade javne namjene gostovao je Aleksandar Stanković. Dvoranu je popunilo više od stotinu posjetitelja, a još toliko ih je odbijeno jer su organizatori, očekujući veliki odaziv, zainteresirane pozvali da se predbilježe putem društvenih mreža. Nakon kratkog uvoda draškog načelnika Riccarda Staraja u dvoranu ulaze Nikola Petković koji je vodio prezentaciju i autor - dočekani velikim aplauzom. Poznato lice s malih ekrana koje gledamo svake nedjelje u emisiji Nedjeljom u 2 te u brojnim ljetnim putopisima 'Vjetar u kosi', promovirao je svoju knjigu "Depra" u kojoj otvoreno govori o svojoj bolesti, depresiji.

aleksandar_stankovic_moscenicka_draga_depra__13_

Cilj ovog njegovog posljednjeg ostvarenja je težnja da se depresija kao bolest destigmatizira i pokaže da ima izlaza te da čovjek, ako se liječi, može s ovom bolešću živjeti, biti vrijedan. Knjiga je doživjela veliki uspjeh te kako nam otkriva na predstavljanju, počeli su mu se javljati mnogi ljudi koji se suočavaju s istim problemom. Promocije knjige su postale prava misija u kojoj Stanković osvještava sve učestaliji problem depresije u društvu a kako doznajemo, s obzirom na velik interes, uskoro možemo očekivati još jednu prezentaciju u lovranskom kinu.

VIDEO

pocket icon

Veliki interes za 'Depru' Aleksandra Stankovića

Više sa portala torpedo.media ...