Vlatko Štampar s novom stand up komedijom „Odraslost“ ovog petka na Ljetnoj

Autor: Marina Pauletić 17.08.2023

vlatko_stampar_stand_up_kastav__25_

Za one koji ga nisu „probali“, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Opatija - Ovog petka, 18. kolovoza s početkom u 21 sat na malu Ljetnu pozornicu u Opatiji dolazi komičar Vlatko Štampar s novim stand-up showom „Odraslost“ u kojem istražuje pritiske društva na osobe u tridesetima: „Prošao je 35. rođendan i očekuju se neke odrasle stvari. Žena, svadba, dijete, posao od 9-5, kredit… Pritisak je tu – „Pa vrijeme ti je…“, „Pa nisi više dijete…“ „Kaj se čeka?! A ja sam dao otkaz, ženidba nije još u planu, a dijete vjerujem da će mi samo krasti moje igračke. Toliko o odraslosti“.

vlatko_stampar_stand_up_kastav__7_

Za one koji ga nisu „probali“, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od najpopularnijih komičara „na ovim prostorima“.


Cijena ulaznice iznosi 12 € / 90,41 kn, a mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji, u Matuljima u New Sound agenciji i online na www.mojekarte.hr. Na dan programa, blagajna na ulazu u malu Ljetnu pozornicu otvorena je od 20 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...