Voda za turiste: Welcome to Croatia

Autor: Sanja Tumara 29.07.2023

Stanicic_dijeli_vodu_turistima Foto: HTZ

Akciji podjele vode na naplatnoj postaji Rupa priključio se i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Rupa - U Hrvatskoj je u tijeku sama špica turističke sezone, na dnevnoj bazi u našoj zemlji trenutno boravi više od milijun turista, a vikendi su razdoblja s najvećim prometnim gužvama obzirom na smjene turista. Kako bi brojnim turistima olakšali čekanje u automobilima po velikim vrućinama, Hrvatska turistička zajednica i ove je godine organizirala akciju dijeljenja negazirane prirodne mineralne vode turistima s natpisom „Welcome to Croatia“.

Akcija se ove subote provodila na naplatnim postajama Rupa, Lučko i Bregana te u trajektnim lukama u Splitu, Hvaru (Stari Grad) i Braču (Supetar), priopćili su iz Hrvatske turističke zajednice.

Akciji podjele vode na naplatnoj postaji Rupa priključio se i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

„Ova je godina za hrvatski turizam značajna zbog ulaska naše zemlje u schengenski prostor čime su hrvatske destinacije postale još dostupnije, prometno bliže, ali i konkurentnije na brojnim europskim tržištima. Zadatak svih nas je da našim gostima, koji su nam svojim dolaskom ukazali povjerenje, maksimalno olakšamo čekanje u prometu te im na simboličan način izrazimo zahvalnost na odabiru Hrvatske u kojoj su odlučili provesti svoj odmor. Ljubaznost, gostoljubivost i kvaliteta pružene usluge ono su što ponovno vraća gosta i tome moramo svi težiti“, poručio je direktor Staničić.

Bočice negazirane prirodne mineralne vode, uz poruku dobrodošlice, na omotu imaju otisnut QR kod koji vodi na stranicu Croatia.hr gdje su dostupne sve korisne informacije o hrvatskim destinacijama i ukupnoj turističkoj ponudi naše zemlje.

Dodajmo kako se akcija podjele vode provodi u suradnji s partnerom Jamnica. Voda će se na istim lokacijama dijeliti i 12. kolovoza, kada se također očekuje velika smjena turista. Tijekom navedena dva dana planirana je podjela 80.000 bočica vode.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...