Zamjenica Medarić i pročelnica Stilin primile umirovljene i dugogodišnje ravnatelje županijskih odgojno-obrazovnih ustanova

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 06.12.2022

Prijem-ravnatelja-2022_pgz

Uz prigodan dar, zahvalile su im na višegodišnjem predanom radu i suradnji.

Rijeka - Zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin primile su umirovljene i dugogodišnje ravnatelje županijskih odgojno-obrazovnih ustanova. Uz prigodan dar, zahvalile su im na višegodišnjem predanom radu i suradnji.

“Pripadate generaciji koja je započela s kredom i pločom, a završila s online nastavom. Zahtijevalo je to puno usavršavanja i držanja koraka s trendovima, a drago mi je da ste u tom burnom profesionalnom vijeku sve uspješno savladali”, rekla je zamjenica Medarić i ravnateljima zaželjela puno zdravlja i aktivne umirovljeničke dane u društvu najbližih.

Pročelnica Stilin istaknula je njihov doprinos razvoju škola u respektabilne obrazovne institucije te im zahvalila što su ih doveli do razine prepoznatljivosti, koja je, kako je naglasila, preduvjet kvalitete. Uzvrativši zahvale Primorsko-goranskoj županiji na učinkovitoj suradnji i podršci, ravnatelji su naveli kako su u resornom Upravnom odjelu uvijek imali snažnu potporu, onu moralnu, edukativnu, ali i financijsku.

Prijemu su prisustvovali bivši ravnatelji SŠ “Hrvatski kralj Zvonimir” Krk Đurđa Cvitkušić, Učeničkog doma “Kvarner” Anđelka Mikašinović i Tehničke škola Rijeka Serđo Jadrić te ravnatelji koji su otišli s ravnateljske funkcije, Đudita Franko iz Prve sušačke hrvatske gimnazija u Rijeci, Evica Kozera iz Drvodjeljske i strojarske škole, Darko Bašić iz Elektroindustrijska i obrtnička škola i Arsen Badurina iz SŠ dr. Antuna Barca, Crikvenica.

Prijem-ravnatelja-2022_pgz1
Više sa portala torpedo.media ...