Započinje kampanja „Postani policajac/policajka“

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 27.01.2023

wp-content/uploads/2021/08/Policija-3.jpg

Cilj je informiranje o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

Zagreb - Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija "Prvi hrvatski redarstvenik" provode kampanju „Postani policajac/policajka“ s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

U oba programa polaznicima/cama, odnosno učenicima/cama osigurani su:

- udžbenici, nastavni materijal, pribor, školska torba, sportska oprema,
- dodatno osiguranje,
- mjesečna stipendija,
- smještaj i prehrana,
- sudjelovanje u radu policijskog zbora i tamburaškog orkestra,
- omogućavanje nastavka trenažnog procesa športašima,
- sva potrebna policijska oprema i odora

I kao najbitnije, budućnost vam nije neizvjesna jer vas čeka osiguran posao u Ministarstvu unutarnjih poslova. Objave vezane uz kampanju pratite na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik", ali i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i TikTok. Više informacija nalazi se na poveznici: Postani policajac/policajka.

- Ne oklijevajte, donesite odluku na vrijeme i pridružite nam se te postanite dio našeg tima.Čekamo vas!, poručuju iz MUP-a.

FOTO-POSTANI_POLICAJAC-25_1_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...