ZIMSKA ŠKOLA PISANJA: Zakoračite u svijet književnosti i kreativnog pisanja u čarobnom dvorcu Stara Sušica

Autor: Marina Pauletić 22.11.2023

stara_susica_gorski_kotar_ravna_gora__3_ Foto: arhiva

Zimska škola pisanja književna je avantura koja se održava treću godinu zaredom, u oazi goranske šume i izolaciji od svakodnevnice.

Stara Sušica - Srednjovjekovni dvorac Stara Sušica nalazi se na rubu borove šume Gorskog kotara i već je dvanaest godina mjesto za književnost i književno stvaralaštvo na CeKaPeovim programima kreativnog pisanja. I ove zime živjet ćemo i pisati književnost u dvorcu Stara Sušica, od 19. siječnja do 23. siječnja 2024., uz mentorstvo Fride Šarar, Milice Vučković i Marka Tomaša, dvije nagrađivane spisateljice i jednog pisca, regionalno poznatih autorica i autora.

Zimska škola pisanja književna je avantura koja se održava treću godinu zaredom, u oazi goranske šume i izolaciji od svakodnevnice. Pet nezaboravnih dana u zimskoj idili čarobnog dvorca, intenzivan rad na tekstu, cjelodnevno iskustvo pisanja, čitanja i učenja, poticajni razgovori, kreativna atmosfera i sjajni voditelji i voditeljice samo su dio ove zimske književne čarolije.

Polaznice i polaznici imat će priliku zakoračiti u svijet kreativnog pisanja na radionici Proze s Markom Tomašem, radionici Poezije s Fridom Šarar ili na radionici Romana s Milicom Vučković.

Radionice su namijenjene svim odraslim osobama, bez obzira na prethodno iskustvo i znanje, uz samo jedan uvjet – ljubav prema književnosti i pisanju. Slobodno vrijeme rezervirano je za pisanje, druženje, večernje programe i otkrivanje prekrasnog Gorskog kotara.

Svako je iskustvo u dvorcu drugačije, svaka zima dovodi nove pisce i spisateljice, svake je godine dvorac ispunjen jedinstvenim književnim glasovima. Veselimo se svima vama koji dolazite, zimi, čarobnom dvorcu i još jednom zimskoj književnoj avanturi.
Pozivamo vas da dođete u dvorac i saznate zašto su CeKaPeove škole pisanja u dvorcu iskustvo koje mijenja!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...