5 VIP evenata u 5 vrhunskih enogastronomskih regija i destinacija

Objavio: Ivana Grabar 13.01.2022

vinskeradioniceDantes

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači su izvrsni i očekuje se jako dobar odaziv gostiju i HoReCa uzvanika

Rijeka - Wine EnoGASTRO VIP Eventi biti će organizirani i šestu godinu zaredom.

Tradicija se nastavlja i ovaj bogati enogastronomski događaji koji imaju svoju autentičnost i posebnost u 2022. godini biti će organiziran u 5 vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato sa svojim vrhunskim govornicima već šestu godinu ovu lijepu priču „prepričava” diljem Hrvatske i do sada su „ispričali” tj. organizirali 22 vrlo lijepa eventa u raznim destinacijama kao što su:

Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.

Ove 2022.godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:
- Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ***** 15.ožujak 2022.g.
- Split Safir Hotel Amphora **** 17.ožujak 2022.g.
- Zagreb Hotel The Westin Zagreb ***** 24.ožujak 2022.g.
- Rijeka Hotel Bonavia Plava Laguna **** 29.ožujak 2022.g.
- Novigrad Marina & Hotel Nautica **** 31.ožujak 2022.g.

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači su izvrsni i očekuje se jako dobar odaziv gostiju i HoReCa uzvanika.

Iznimno kvalitetan edukativni program biti će obogaćen vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta a ove godine na eventima biti će puno i novih radionica.

Veliki naglasak je na Hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.

Posebnost događaja je i ta da su organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato u suradnji sa brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omogućili sve besplatno – od besplatnog ulaza, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.