Advent na Koblerovom ide dalje!

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 01.12.2022

wp-content/uploads/2019/11/Kobler_Advent_otvorenjei04.jpg

Ovoga petka, 2., subote 3. i nedjelje 4. prosinca za sve željne riječke blagdanske atmosfere vrijedi poziv da svrate do Koblerovog trga te uživaju u, prije svega bogatoj ponudi jela i pića ali i odličnom glazbenom programu.

Rijeka - Jedan od omiljenih riječkih trgova, Koblerov trg, i ovih će blagdana Riječanima i njihovim gostima ponuditi mnoštvo gastronomskih i glazbenih užitaka. Ovoga petka, 2., subote 3. i nedjelje 4. prosinca za sve željne riječke blagdanske atmosfere vrijedi poziv da svrate do Koblerovog trga te zaklonjeni od kiše i vjetra, zahvaljujući natkrivenom grijanom šatoru, dekoriranom od strane riječkog umjetnika Vladimira Tomića, uživaju u, prije svega bogatoj ponudi jela i pića ali i odličnom glazbenom programu.

Tako u petak, u programu koji traje od 19 do 2 sata nastupaju duo The Funkables te DJ Jakša. U subotu su na pozornici Reaktivo Band i DJ sale 4 Love dok u u nedjelju od 17 sati glazbu pušta DJ Voljen Korić.

Sudionici i organizatori ovogodišnjeg Adventa na Koblerovom, a to su "Garcon bar", Bistro-pizzeria „Maslina na Zelenom trgu" i "Fiorello pub", svoje će posebne blagdanske gastro bravure ponuditi u tri adventske kućice, što će zadovoljiti svačija nepca. "Maslina na Zelenom trgu" priprema Calzone pulled pork, Roast beef sandwich, Cubano sandwich kao i Veggie Edgy - opciju za vegane i vegetarijance, a sve uz butelje legendarnog Simčičevog Sivog Pinota ili Cabernet Sauvignona, domaćih rakija i likera. Fiorello pub i Garcon bar pripremat će Hot Punches (Figaro, Apple pie, Wild Irishman, Hot Jerry), Hot Shots (Irish caramel, Dark chocolate, Maslina badem i suha smokva) kao i druga iznenađenja.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...