Adventska Choco radionica na Kozali

Autor: Marina Pauletić 07.12.2022

cokolada_ilustracija Foto: ilustracija

Polaznici se za sudjelovanje trebaju prijaviti putem mail-a navedenog niže u tekstu.

Rijeka - Ovog petka, 9. prosinca, od 18 sati, u sklopu adventskih događanja u kvartu, udruga SMART kvart na Kozali organizira čokoladnu radionicu.

Udruga SMART kvart u suradnji sa Croatian choco conceptom, a uz potporu Primorsko-goranske županije završnom aktivnošću cjelogodišnjeg projekta ,,Pametni kvart - Kozala 2022.“ privodi kraju još jednu aktivnu godinu u gradskim kvartovima.

plakat-16940

Namjera je organizatora počastiti građane čokoladicama koje će uz stručno vodstvo čokolatijera Filipa polaznici radionice sami pripremiti i ukrasiti. Adventsko je to događanje koje će u blagdansko vrijeme povezati građane sa Kozale, ali i iz cijelog grada, potaknuti ih na druženje i aktivirati kako bi sami bili zainteresirani i navikli se konzumirati zabavne sadržaje u svom kvartu, povezati se s ostalim dionicima javnog života kvarta kao što su škola, civilne inicijative, lokalna administracija (mjesni odbor), te projektni tim umrežiti s relevantnim gradskim i nacionalnim kulturnim ustanovama.

Na samoj radionici polaznici će biti upoznati sa procesom izrade čokolade i čokoladnih proizvoda od topljenja do dekoriranja završnog proizvoda. Materijal za radionicu i oprema osigurani su za sve posjetitelje, koji se zbog ograničenog broja polaznika za sudjelovanje trebaju prijaviti na mail smart.kvart@gmail.com.

Sudjelovanje na radionici je, kao i uvijek, besplatno, a održat će se u velikoj dvorani zgrade Mjesnog odbora Kozala, na adresi Volčićev trg 2.

Više sa portala torpedo.media ...