Aglomeracija Rijeka: Započeli radovi u ulici Milutina Bataje

Autor: Portal Torpedo 10.11.2023

wp-content/uploads/2021/09/radovi_cesta_promet.jpgFoto: ilustracija

Radovi u navedenim ulicama izvodit će se u sklopu podsustava C.0.3 Kantrida Zamet.

Rijeka - U utorak, 7.11.2023. započeli su radovi u ulici Milutina Bataje u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, grupe radova C „ Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Rijeka“.

Radovi u navedenim ulicama izvodit će se u sklopu podsustava C.0.3 Kantrida Zamet.

Predmetnim zahvatom predviđena je gradnja mreže novih kolektora sanitarne kanalizacije te rekonstrukcija i izgradnja opskrbnih vodovodnih cjevovoda, čime će se značajno poboljšati vodoopskrba i odvodnja ovog područja.

Izvođač radova je GP KRK d.o.o., dok je pružatelj usluge nadzora nad gradnjom zajednica ponuditelja: INSTITUT IGH d.d., EPTISA ADRIA d.o.o., FLUM-ING d.o.o. i PROJEKT d.d. Nova Gorica.

- Ističemo kako je izvođač radova u ulicama na koje se direktno utječe izvođenjem radova dostavio obavještajni letak građanstvu putem poštanskih sandučića, a o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova korisnici bit će pravovremeno informirani kako bi bili u tijeku s napretkom projekta i kako bi svoje aktivnosti mogli planirati na vrijeme, poručili su iz KD ViK.

- Zahvaljujemo svim građanima na strpljenju i razumijevanju te ih pozivamo da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet, zaključili su.

Dodatne informacije o 233.799.649,88 EUR vrijednom EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, koji se u visini od 71,33 % sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije, dostupne su na internetskoj stranici projekta https://aglomeracijarijeka.eu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...