Armada: Rijeka kreće na riječki pogon, budimo im svima vjetar u leđa!

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 08.07.2022

wp-content/uploads/2018/04/utakmica-hnk-rijeka-nk-istra-pula-2018-armada.jpg

"Rijeku u prvenstvu na početku čekaju dva gostovanja na jugu Hrvatske pa neka na njih krenu s energijom koja dolazi s tribina! Vidimo se u subotu!" , poručili su iz Armade.

Rijeka - Iz Kluba navijača Armada oglasili su se uoči početka nove sezone. Istaknuli su zadovoljstvo riječkim snagama na klupi Rijeke i pozvali svih da im se pridruže u u podršci i bodrenju bijelih s tribina već ove subote u pripremnoj utakmici s Koprom. Njihovo priopćenje u cijelosti prenosimo u nastavku:

"Kreće nam još jedna sezona s našom Rijekom, ovoga puta na riječki pogon! Nakon teškog spusta na kraju prošle sezone, nakon još jednog „raspadanja“ u prijelaznom roku, nakon što su se ispucali svi kritičari, ljubomorni i razočarani, kao i svake godine ostajemo samo MI i NAŠ KLUB, na početku još jednog puta SAMI PROTIV SVIH!

Nakon dugo godina na klupi gledamo domaće dečke koji će s dijelom riječke mladosti istrčati pred svoje navijače! Neki od mladih igrača debitirat će za prvu ekipu, a na nama je SVIMA da im budemo od prvog dana vjetar u leđa, a ne teret zbog krivo dodane lopte ili jednog poraza! Vidjeli smo prošle godine koliko je pritisak s tribina nosio ekipu iznad njenih mogućnosti prema prvom mjestu.

U subotu je zadnja provjera Rijeke prije početka prvenstva i europskih utakmica, neka riječka ekipa osjeti što ih čeka kada krene bitka za bodove i europsku jesen. Pogotovo što Rijeku u prvenstvu na početku čekaju dva gostovanja na jugu Hrvatske pa neka na njih krenu s energijom koja dolazi s tribina!

Vidimo se u subotu i neka ne bude to obična prijateljska utakmica već ona koja daje snagu, a na riječkim dečkima je da pokažu što mogu i žele kada im se pruži prilika! Navijački kop formiran će biti u sektoru Z10, ulaz na generalku je BESPLATAN!"