Besplatan upis u Sveučilišnu knjižnicu za studente Sveučilišta u Rijeci od 1. listopada

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 27.09.2022

sveucilisna_knjiznica

Studenti se u knjižnicu besplatno mogu upisati od 1. listopada.

Rijeka - Sveučilišna knjižnica Rijeka u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci od akademske godine 2022./2023. osigurava svim studentima i studenticama Sveučilišta u Rijeci besplatan upis u knjižnicu. Studenti se u knjižnicu besplatno mogu upisati od 1. listopada. Besplatan upis studenata dio je kontinuiranog procesa poboljšavanja dostupnosti knjižničnih usluga za studente, koji su najveća i najznačajnija skupina korisnika Knjižnice.

Za ostvarivanje pogodnosti besplatnog upisa u knjižnicu studenti trebaju ispuniti online upisnicu te priložiti svoju studentsku iskaznicu ili potvrdu o upisu na visoko učilište. Upis se može odraditi online (s priloženim privicima traženih dokumenata) ili fizički u knjižnici.

Od četiri velika hrvatska sveučilišta, riječko Sveučilište prvo nudi besplatnu članarinu svim studentima, na svim razinama studiranja bez sekundarne nadoknade. Cilj je dobiti dinamičan prostor susreta i kretanja studenata u centru grada okupljenih oko istraživanja, studiranja, pisanja i druženja u središnjoj knjižnici Sveučilišta.

Više sa portala torpedo.media ...