Besplatna pravna pomoć ove srijede ponovo u Rijeci

Autor: Nikola Cvjetović 22.05.2023

Besplatna pravna pomoć ove srijede ponovo u Rijeci

Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje.

Rijeka - Iz centra za nenasilje i ljudska prava SOS Rijeka javljaju da će ih sljedeći tjedan ponovno posjetiti Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć 24. svibnja (srijeda) od 11 do 16 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

- Svoj termin potrebno je rezervirati na broj telefona 051 211 888. Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit. Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći OVDJE. Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli. Također, podsjećamo da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike), istaknuli su organizatori.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...