Besplatna pravna pomoć u Rijeci sljedeće srijede

Autor: Marina Pauletić 15.01.2023

wp-content/uploads/2020/01/hammer-719065_1280.jpg

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć u srijedu, 18. siječnja.

Rijeka - Sljedeći će tjedan prvi put ove godine SOS Rijeku - centar za nenasilje i ljudska prava posjetiti Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu. Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć u srijedu, 18. siječnja od 11 do 16 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Svoj termin potrebno je rezervirati na broj telefona 051 211 888. Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit. Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

„Također, podsjećamo da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike)“, poručili su iz SOS-a Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...