Besplatne likovne radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta u Galeriji Juraj Klović

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 05.07.2022

umjetnost_u_igri__2_

U radu polaznici će se na zabavan i poučan način upoznati sa osnovnim pojmovima vezanim uz likovnost i primijenjenu umjetnost.

likovna_radionica

Rijeka - Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Rijeka u mjesecu srpnju organizira program likovnih radionica za djecu osnovne i srednje škole. Voditelji su članovi HDLU Rijeka, profesionalni likovni umjetnici koji imaju iskustva u edukaciji.

Likovne radionice će se održavati od četvrtka do subote u Galeriji Juraj Klović (na placi) Verdijeva 19 b, Rijeka tijekom srpnja. Voditeljica prvog programa po redu biti će Izabela Peculić, prof. likovne kulture, a radionica će trajati od četvrtka 07. srpnja do subote 09. srpnja od 10,30 do 12 sati. Radionica će se baviti izradom nakita od papira. Programi su besplatni.

U radu polaznici će se na zabavan i poučan način upoznati sa osnovnim pojmovima vezanim uz likovnost i primijenjenu umjetnost. Cilj nam je potaknuti maštovitost, kreativnost te stvaranje različitih kreacija. Svaki pojedini polaznik potiče se na izražavanje sebe kroz umjetnost. Polaznici likovno – kreativnih radionica kroz nadahnuto stvaranje usvajaju, ne samo razne tehnike rada, već i koncentraciju te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja. Radi se u zanimljivom okruženju prostora naše galerije, gdje se uvijek može pogledati i na poseban način doživjeti trenutna izložba.
Djeca razvijaju kreativnost i maštu u vizualnoj komunikaciji stječu nova prijateljstva i iskustva kvalitetno provodeći svoje slobodno vrijeme.

S obzirom na ograničeni broj sudionika (maksimalno 12 osoba) potrebna je obavezna najava na hdlur@ri.t-com.hr

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...