Besplatno pravno savjetovanje u prostorijama udruge SOS Rijeka

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 12.03.2022

pravo,_pravna_pomoc

Zainteresirani će moći dobiti besplatnu pravnu pomoć 16. ožujka (srijeda) od 11 do 16 sati u prostorijama udruge "SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava".

Rijeka - Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu dolazi u posjet Rijeci. Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Zainteresirani će moći dobiti besplatnu pravnu pomoć 16. ožujka (srijeda) od 11 do 16 sati u prostorijama udruge "SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava", na adresi Verdijeva 11. Prijave se zaprimaju od ponedjeljka, 14. ožujka.

Zbog osiguravanja provođenja potrebnih epidemioloških mjera, potrebno je rezervirati termin na broj telefona 051 211 888. Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit. Također, građani sa sobom trebaju ponijeti digitalnu EU COVID potvrdu (EU digitalna COVID potvrda obuhvaća potvrdu o cijepljenju, potvrdu o negativnom testu na SARS-CoV-2 ili potvrdu o preboljeljenju bolesti COVID-19.).
Za više informacija, građani se mogu javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org te na broj telefona 051/ 211-888. Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći na: http://klinika.pravo.unizg.hr/

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

Također, iz udruge "SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava" podsjećaju da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku u udruzi (nevezano uz posjet Pravne klinike).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...