Brojni zabavni programi u narednim danima na Adventu na Gradini

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 30.12.2021

Djecji-do%C4%8Dek-gradina

Sutra u večernjim satima, s početkom u 22.00 h, posjetitelje Adventa na Gradini očekuje nastup legendarne klape Nevera koja bilježi 25 godina neprekinutog rada.

klapa nevera

Rijeka – U narednim je danima Advent na Gradini pripremio brojne programe u kojima će zasigurno svatko pronaći nešto za sebe.

Prvi na redu je tradicionalni dječji doček Nove godine koji počinje u 10.00 sati i ove će godine ugostiti mađioničara Andreja Škedela, Karmelino klaunica & Karmelin klon će izvesti zabavne predstave ”Klaunovska posla”, a posjetitelji će moći uživati i u druženju s vilenjacima te interaktivnim performansima plesne skupine RI Dance. U podne će Trsatsku gradinu preplaviti tisuću šarenih balona koji će se spustiti s 12 metara visoke kule i razveseliti one najmlađe.

šajeta

U večernjim satima, s početkom u 22.00 h, posjetitelje Adventa na Gradini očekuje nastup legendarne klape Nevera koja bilježi 25 godina neprekinutog rada i koja će svojim hitovima zabaviti sve one koji odluče Novu godinu dočekati u okruženju 11 kilometara božićnih lampica. Ulazak u prostor Trsatske gradine za oba dočeka biti će moguć isključivo uz predočenje EU Covid potvrda dok djeci do 12 godina, uz pratnju odrasle osobe, nije potrebna potvrda.

U subotu na Trsatsku gradinu dolazi jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji uz kojega je dobra zabava zagarantirana – Dražen Turina Šajeta uz pratnju svog banda, a ciklus glazbenih nastupa zaključuje Dellboys band u nedjelju 02.01.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...