Carmoto Co. više od petsto posjetitelja Women's Weekenda darovao poklon voucherima i popustom od tisuću eura

Autor: Marina Pauletić 17.03.2023

carmoto-74836

ID Buzz i ID.5 dio su električne flote Carmota Co. odabrani su u sklopu proslave 30. godišnjice postojanja Carmota Co.

Rijeka - Carmoto Co. sudjelovao je kao službeni sponzor Women's Weekenda – konferencije koja je na jednom mjestu okupila važna imena regionalne i svjetske scene s ciljem povezivanja i osnaživanja žena.

Pod sloganom Women's Weekend driven by Carmoto Co. u riječkom Hiltonu i Export drvu Volkswagenovi električni automobili ID Buzz i ID.5 bili su službena vozila Women's Weekenda na kojem je sudjelovalo nekoliko stotina sudionika iz svijeta poduzetništva, medija, marketinga i show businessa.

Novi ID.5 oduševio je posjetitelje Women's Weekenda svojim revolucionarnim dizajnom koji objedinjuje prednosti SUV vozila i aerodinamičnu siluetu coupéa, a simpatični ID Buzz, iako ikona električnog doba, podsjetio je na svoje hippie prethodnike.

ID Buzz i ID.5 dio su električne flote Carmota Co. odabrani su u sklopu proslave 30. godišnjice postojanja Carmota Co., što je ujedno i 30. godina postojanja Volkswagena u Rijeci, a simboliziraju orijentaciju ove riječke tvrtke ka obnovljivim izvorima energije, zelenoj ekonomiji i društveno odgovornom poslovanju.

Carmoto Co. u sklopu obilježavanja 30. obljetnice darovao je 500 posjetitelja Women's Weekenda poklon voucherima za kupnju novih guma i 1000 eura popusta na kupnju novog vozila.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...