CEKAPE RIJEKA organizira Copywriting vikend radionicu

Autor: Marina Pauletić 03.04.2024

laptop_ilustracija_ Foto: ilustracija

Zakoračite u svijet kreativnog pisanja i pišite s nama!

Rijeka - Prvi put u CeKaPe Rijeka – vikend radionica Copywritinga s Dijanom Perišić Vukobratović, specijalisticom za internet marketing, copywritericom, content writericom, ghostwritericom i prevoditeljicom, koja već godinama uspješno piše za razne hrvatske i inozemne brendove. Dugogodišnji rad u marketingu, modnoj industriji i dentalnom turizmu donio joj je neprocjenjivo iskustvo i znanje u direktnoj te indirektnoj prodaji, što je uspješno pretočila u bavljenje digitalnim marketingom.

Vikend radionica Copywritinga održat će se od 6.4. do 7.4. u CeKaPeu Rijeka – kroz 19 školskih sati, u dva dana intenzivnog rada kroz teoriju i praksu, imat ćete priliku otkriti svijet copywritinga, tajne kvalitetnog oglasa, bloga, teksta za web, newslettera, objave za medije i društvene mreže, kao i svijet marketinga te nišnog novinarstva za internetske stranice.

Pozivamo vas da posjetite našu web stranicu (www.cekape.com) i prijavite se što prije putem maila ili telefona (info@cekape.com / 0915675140) jer počinjemo uskoro!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...