Centar: HDZ ćemo pobijediti na njihovom terenu, prema njihovim pravilima

Autor: Portal Torpedo 03.06.2023

stranka_centar_tiskovna_rijeka_ivica_puljak

Istaknuvši da se u politiku uključio kada je uvidio da dosta toga u državi ne funkcionira, potpredsjednik Marin Račić naglasio je kako političkim angažmanom zajednici, kroz svoje iskustvo i znanje, želi vratiti koliko god može.

Rijeka - „HDZ-a se ne treba bojati, spremni smo za novi početak bez HDZ-a i za stvaranje moderne, europske zemlje koju trebamo graditi ispočetka. Na izborima koji nas čekaju sljedeće godine pobjedit ćemo HDZ, i to na njihovom terenu, po pravilima koja su sami definirali“, poručio je predsjednik Centra Ivica Puljak, na petom izdanju konferencije „Opasne ideje – Sve dobro što ste oduvijek željeli Hrvatskoj, a nitko se nije usudio provesti“, održanom u subotu u Rijeci.

„Umjesto da se žalimo na pravila koja se ne mogu promijeniti jer HDZ to ne želi, mi ćemo ih pobijediti jer imamo bolju i motiviraniju ekipu, iako na svojoj strani imaju i pravila i suce“, dodao je Puljak.

stranka_centar_tiskovna_rijeka__4_

Istaknuvši da se u politiku uključio kada je uvidio da dosta toga u državi ne funkcionira, potpredsjednik Marin Račić naglasio je kako političkim angažmanom zajednici, kroz svoje iskustvo i znanje, želi vratiti koliko god može. U tom kontekstu podsjetio je na projekt izgradnje tunela ispod riječke rive, kojeg je nedavno predložio. „Tunel ispod Rive je projekt koji može značajno nadograditi Rijeku. On nije gradonačelnikov niti Vladin, nema politike, već je riječ o projektu za sve građane, kako bismo stvorili nešto što može ostati generacijama iza nas“, kazao je Račić.

stranka_centar_tiskovna_rijeka_marin_racic

Nezavisna ekonomska analitičarka Maja Vehovec podsjetila je da nas zadnjih 30 godina stalno prate reforme. „Od kada imamo Hrvatsku imamo i reforme, a njima se naziva i ono što one uopće nisu. U svom izlaganju na 'Opasnim idejama', bavim se upravo presjekom svih reformi i pitanjima što nam dosadašnje iskustvo poručuje, a što možemo očekivati u budućnosti“, rekla je Vehovec.

Uz Puljka, Račića i Vehovec, opasne ideje u Rijeci predstavili su i Janoš Terzić, Goranka Crnić Tuhtan, Igor Vlajnić, Svetozar Nilović Tozo, Linda Poščić Borovac, Damir Agičić, Ivan Guštin, Viktorija Knežević, Filip Lipovac, Marijana Puljak, David Špiljak, Magdalena Najbar Agičić, i Sanja Barić.

stranka_centar_tiskovna_rijeka__2_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...