Centar tehničke kulture Rijeka organizira radionicu izrade životopisa

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 25.03.2022

wp-content/uploads/2021/12/pisanje-ilustracija-2400x1524_c.jpg

Radionica izrade životopisa održat će se online putem platforme Zoom u utorak, 29. ožujka s početkom u 15:00 sati, a namijenjena je mladima od 15 do 30 godina.

Rijeka - Stiglo je proljeće, a to znači da je stiglo i vrijeme za aktivaciju! Upravo zato Centar tehničke kulture Rijeka organizira proljetnu radionicu izrade životopisa koja će aktivirati vaše moždane vijuge ali i pomoći vam da zablistate na sljedećem razgovoru za posao. Bilo da je riječ o prijavi za posao, volontiranje ili stručnu prasku, uvijek je dobra ideja imati spreman super životopis koji će vas predstaviti u najboljem svjetlu pred potencijalnim poslodavcima.

Na radionici ćete se upoznati s Europassom, najpoznatijim alatom za izradu životopisa, te istražiti koje sve mogućnosti on nudi. U prvom dijelu radionice razgovarat će se o glavnim komponentama koje svaki životopis ili molba za posao moraju imati, te o najčešćim greškama prilikom njihovog pisanja. U drugom, praktičnom dijelu radionice napisat ćete primjer dobrog e-maila kojim se službeno obraćamo potencijalnim poslodavcima te sastaviti svoje životopise i molbe za posao.

Radionica izrade životopisa održat će se online putem platforme Zoom u utorak, 29. ožujka s početkom u 15:00 sati, a namijenjena je mladima od 15 do 30 godina. Pripremite se i obrišite prašinu s vašeg starog životopisa jer upravo će mu ova radionica dati novi sjaj i sadržaj!

Za sudjelovanje na radionici potrebno je ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi na web stranici Centra tehničke kulture Rijeka. Nakon ispunjenja obrasca na vaše e-mail adrese doći će e-mail potvrde sa Zoom linkom.

Online radionicu izrade životopisa i Europass alata financijski podupiru Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Primorsko-goranska županija.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...