Četvrti Kont-a-porter buvljak s modnim krpicama ove subote na Kontu

Autor: Marina Pauletić 04.10.2023

buvljak-ilustracija Foto: ilustracija

Posljednji, treći Kont-a-porter oduševio je Riječanke koje su obnovile svoj ormar, ali na 'eco-friendly' način.

Rijeka - Četvrti Kont-a-porter buvljak s modnim krpicama održat će se 7. listopada od 11 do 15 sati na Kontu, u sklopu caffe bara Striga. Povedite prijateljicu sa sobom i provedite jutro u shoppingiranju po second hand cijenama, a uz sve to će vas zabavljati DJ koji će puštati funky hitove. Svoje trendy komade prodavat će poznate riječke influencerice i Riječanke s istančanim modnim stilom.

Posljednji, treći Kont-a-porter oduševio je Riječanke koje su obnovile svoj ormar, ali na 'eco-friendly' način. Second hand je već dugo trend u svijetu, a na ovaj način stvara se i dodatni sadržaj u Rijeci. Novost je da će se ovaj put buvljaku pridružiti i Filipa Sorko, osnivačica brenda ChiaCups.

Svi gosti moći će se počastiti Venere Scotti grickalicama, a po promo cijenama uživati u Valle Losca sladoledu. Za fine koktele po super cijenama će opet biti zadužen naš suradnik koji je s nama od početka, Bettersea.

„Ideja o buvljaku na Kontu stvorila se dok sam na jednom drugom buvljaku razgovarala s Miom (@miakonjuh) koja je predložila da pozovemo Maju, vlasnicu šarmantnog caffe bara Striga te organiziramo same svoj buvljak. Sve tri smo brzo kliknule, lako se dogovorile oko svega i odlučile organizirati prvi buvljak na jesen 2022. Toliko dobre energije i pozitivnog feedbacka smo dobilie da smo odlučile ponavljati buvljak svakih par mjeseci, a cilj nam je dovesti ga na još višu razinu“, kazala je jedna od organizatorica, Slađana Ostić, poznatija kao @slakipalaki na Instagramu.

Čeka nas još jedno predivno druženje na Kontu pa javite prijateljicama gdje ih vodite ovu subotu!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...