Čista voda, a ne rijeke pravde - Marin Miletić nosi listu Mosta i partnera za 8. IJ

Autor: Sanja Tumara 26.03.2024

stranka_most_marin_miletic Foto: arhiva

Njihovu listu za 7. izbornu jedinici nosit će Zvonimir Troskot. Ni njega ni Miletića vjerojatno ne treba dodatno predstavljati jer su obojica bila vrlo aktivna tijekom svojih mandata u Hrvatskom saboru.

Rijeka - Nositelje svojih izbornih lista za predstojeće parlamentarne izbore predstavio je i Most s partnerima, Hrvatskim suverenistima i Nezavisnom listom mladih.

Očekivano, listu za 8. izbornu jedinicu nosit će Marin Miletić, a za 7. jedinicu Zvonimir Troskot. Najavili su da će Državnom izbornom povjerenstvu danas predati prijedloge lista i kandidata za parlamentarne izbore.

Ni Marina Miletića ni Zvonimira Troskota vjerojatno ne treba dodatno predstavljati. Obojica su bila vrlo aktivna tijekom svojih mandata u Hrvatskom saboru.

„Kada pričamo o korupciji i rijekama pravde, ja ću reći dvije riječi: nama je potrebna čista voda. Voda koja čisti i razotkriva korupciju, voda koja pere. Niti jednu aferu SDP nije otkrio u protekle četiri godine, Most je otkrio. Sjetite se afere plin za cent", istaknuo je tom prilikom Mostovac Nikola Grmoja.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...