CTK Rijeka: Nakon briljiranja na Županijskim natjecanjima putujemo na državna natjecanja iz informatike i matematike

Autor: Andrea Načinović 27.04.2022

wp-content/uploads/2018/09/Upisi-u-radionice-programiranja-robotike-i-3d-modeliranja-CTK-Rijeka.jpg

12-oro lumena iz CTK Rijeka otputovat će na Državno natjecanje iz informatike, koje će se održati od 3. do 6. svibnja u Vodicama, a jedan od njih sudjelovat će na 63. Državnom natjecanju iz matematike na rasporedu od 10. do 12. svibnja u Vodicama.

Rijeka - Budi++ ekipa iz Centra tehničke kulture Rijeka briljirala je na Županijskim natjecanjima iz informatike i matematike te se sada vrijedno priprema za nadolazeća državna natjecanja.

Na Državno natjecanje iz informatike, koje će se održati od 3. do 6. svibnja u Vodicama, pozvani su Val Družeta (5. razred, 2. mjesto - algoritmi), Josip Šebelja (7. razred, 1. mjesto - algoritmi), Svebor Stublija (8. razred, 2. mjesto - algoritmi), Marko Rigatti (5. razred, 1. mjesto - logo), Juraj Arbula (5. razred, 3. mjesto - logo), Bruno Gregur (6. razred, 3. mjesto - logo), Marta Ljubić (7. razred, 1. mjesto - logo), Josip Šebelja (7. razred, 3. mjesto - logo), Iva Laštro (7. razred, 3. mjesto - logo), Mak Šolaja (7. razred, 2. mjesto - logo), Svebor Stublija (8. razred, 1. mjesto - logo) i Simeon Stefanović (3. razred SŠ, 1. mjesto – algoritmi; 1. mjesto - osnove informatike-strukovne škole).

Osim Državnog natjecanja iz informatike, Centar tehničke kulture Rijeka svojeg će predstavnika imati i na 63. Državnom natjecanju iz matematike koje će se održati od 10. do 12. svibnja u Vodicama! Patrik Klovar Lukarić jedini je učenik iz Primorsko-goranske županije koji je ostvario plasman na Državno natjecanje, na koje će otputovati sa svojim mentorom Lorisom Rašpolićem.

Svim Budi++ natjecateljima želimo puno sreće i super plasmane na državnim natjecanjima!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...