CTK Rijeka prvi u ukupnom poretku ovogodišnje Hrvatske Logo Lige

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 06.05.2022

ucenik_uci

CTK klinci još jednom su dokazali svoje znanje i vještine iz informatike, pa tako u Rijeku donose čak jedno zlato, jedno srebro i tri bronce u ukupnom poretku ovogodišnje Hrvatske Logo Lige.

Rijeka - Ovogodišnja Hrvatska Logo Liga službeno je došla do svoga kraja, a Centar tehničke kulture Rijeka najbolja je ekipa u ukupnom poretku! CTK klinci još jednom su dokazali svoje znanje i vještine iz informatike, pa tako u Rijeku donose čak jedno zlato, jedno srebro i tri bronce u ukupnom poretku ovogodišnje Hrvatske Logo Lige.

Kroz održanih šest kola, Centar tehničke kulture Rijeka uspio je zadržati vodeću poziciju, a to su mu omogućili upravo njegovi polaznici: Gaia Klovar Lukarić, koja je u konkurenciji 3. razreda osvojila 2. mjesto u ukupnom poretku, Marko Rigatti, koji je u konkurenciji 5. razreda osvojio 3. mjesto u ukupnom poretku, Patrik Klovar Lukarić, sa osvojenim 1. mjestom i Marta Ljubić sa osvojenim 3. mjestom u ukupnom poretku 7. razreda i Svebor Stublija koji je u ukupnom poretku 8. razreda zauzeo 3. mjesto.

Logo_liga

Zapažene rezultate u ukupnom poretku ovogodišnje Hrvatske Logo Lige ostvarili su i ostali CTK polaznici: Tonka Ljubić (4. razred/5. mjesto), Dora Španić (4. razred/7. mjesto), David Kanić (4. razred/8. mjesto), Borna Gregur (4. razred/9. mjesto), Juraj Arbula (5. razred/9. mjesto), Bruno Gregur (6. razred/13. mjesto), Josip Šebelja (7. razred/4. mjesto), Mak Šolaja (7. razred/7. mjesto), Iva Laštro (7. razred/8. mjesto) i Mario Rigatti (8. razred/8. mjesto).

Ovim putem Centar tehničke kulture Rijeka čestita svim svojim polaznicima na njihovim sjajnim rezultatima! Oni su najbolji pokazatelj njihovog truda, rada i predanosti kojom iz godine u godinu oduševljavaju svoje mentore, ali i sve ostale članove CTK tima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...