Dani Mjesnog odbora Zamet počinju ove subote

Autor: Marina Pauletić 15.12.2022

wp-content/uploads/2018/05/MO-Zamet.jpg

Dani MO Zamet trajat će od 17. do 21. prosinca.

Rijeka - Mjesni odbor Zamet obilježava Dane MO raznim sadržajima koji su namijenjeni sugrađanima svih dobnih skupina, a program obilježavanja započinje 17. prosinca 2022.

Prosinac je mjesec veselja i darivanja, stoga Vijeće Mjesnog odbora Zamet prema planiranim programskim aktivnostima daruje svoje sugrađane slijedećim sadržajima:

U subotu, 17. prosinca u 11 sati u prostorijama MO Zamet, Trg riječkih olimpijaca 3 za predškolsku djecu održat će se predstava Gradskog kazališta lutaka Rijeka „Palačinka mog života“ i doček Djeda Mraza uz podjelu slatkih paketića.

U ponedjeljak, 19. prosinca od 9 do 11 sati održat će se mjerenje tlaka i razine šećera u krvi, također u prostorijama MO Zamet.

U utorak, 20. prosinca od 12 do 16 sati održat će se radionica „U susret Novoj godini – izrada blagdanskih ukrasa“, u Društvu tjelesnih invalida Grada Rijeke, na adresi Ivana Ćikovića Belog 8a.

U 17 će sati započeti Literarno – muzička večer s otvorenjem izložbe likovnih radova Kluba starijih osoba Zamet u prostorijama MO Zamet, Trg riječkih olimpijaca 3.

Posljednjeg dana, u srijedu 21. prosinca s početkom u 18 sati održat će se Svečanost povodom obilježavanja Dana MO Zamet uz nastup KUD „Zametski koren“ u prostorijama MO Zamet, Trg riječkih olimpijaca 3.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...