Darujmo srcem: Akcija darivanja krvi povodom Valentinova

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 09.02.2022

wp-content/uploads/2020/03/darivanje-krvi-2020-opatija-4.jpg

Tradicionalno, treću godinu za redom povodom Valentinova u Tower Centru Rijeka održat će se dobrovoljna akcija darivanja krvi.

Rijeka - Da ljubav nije samo romantična, i da ju ne slave samo zaljubljeni možemo pokazati i na jedan human način. Ljubav možemo pokazati darivanjem, a krv uvijek darujemo od srca.
Tradicionalno, treću godinu za redom povodom Valentinova u Tower Centru Rijeka održat će se dobrovoljna akcija darivanja krvi. Nažalost situacija sa zalihama krvi u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka nije povoljna, zato je svaka prikupljena doza krvi dragocjena.
Akcija će se održati ovaj petak, 11.2. u periodu od 15:00 do 18:00 sati na 2. katu (prostor 240), preko puta trgovina Replay / Argentum / Women' secrete. Svi sudionici ove humane akcije na dar će dobiti mali znak pažnje Tower Centra Rijeka i Gradskog društva Crvenog križa Rijeka.
Trenutno stanje zaliha krvi moguće je provjeriti na stranicama KBC-a Rijeka i provjeriti nedostaje li upravo vaše krvne grupe. Darivanje krvi zaista je čin koji spašava život, stoga organizatori pozivaju sve posjetitelje i zaposlenike Tower Centra Rijeka da se priključe u što većem broju, pod motom, darujemo srcem, darujmo krv u što većem broju!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...