Davor Sever: sedam godina od odlaska dobrog duha HNK Rijeke

Autor: Portal Torpedo 11.08.2022

davor_sever Izvor: HNK Rijeka

HNK Rijeka: Naša Rijeka je od odlaska Davora osvojila nekoliko trofeja, mi smo u svim uspjesima uživali zajedno, uz sjećanje na našeg Davora koji nas je prerano napustio.

RIJEKA - Prošlo je sedam godina od kad nas je napustio Davor Sever, naš dragi kolega kojeg smo svi u HNK Rijeka prije svega smatrali prijateljem. Svake godine u ovo doba kroz prostorije Rijeke prođe jedan neobjašnjiv osjećaj sjete, pogled na kalendar podsjeti nas na taj jedan nesretni datum, objavio je riječki prvoligaš na današnju tužnu obljetnicu.
„Nitko tog 11. kolovoza 2015. godine nije mogao znati da ćemo se tada posljednji put pozdraviti, da će rutinski odlazak kući uoči trening utakmice biti posljednji put da smo se pozdravili. Povratka nažalost nije bilo.
Mi smo tog kobnog dana izgubili prijatelja i kolegu, Silvija i Gabriel izgubili su voljenog supruga i oca.
Sudbina je, nažalost, odvela Davora od nas, kao veliki navijač Rijeke nažalost nije dočekao naslov prvaka osvojen u već legendarnoj sezoni 2016./2017. Malo tko bi više od našeg Davora guštao da može uz svoju voljenu Rijeku koračati travnjacima Hrvatske i Europe, nizati velike uspjehe i biti dio predivne riječke priče.
Naša Rijeka je od odlaska Davora osvojila nekoliko trofeja, mi smo u svim uspjesima uživali zajedno, uz sjećanje na našeg Davora koji nas je prerano napustio“.