Delegacija Grada Rijeke položila vijence povodom blagdana Svih Svetih

Autor: Marina Pauletić 31.10.2023

delegacija_grad_rijeka_svi_sveti_vijenci Foto: rijeka.hr

Vijenci su položeni na nekoliko gradskih groblja.

Rijeka - Povodom obilježavanja blagdana Svih Svetih delegacija Grada Rijeke predvođena gradonačelnikom Markom Filipovićem položila je vijence i zapalila svijeće na gradskim grobljima.

Vijence su položili na Centralnom križu i u spomen kosturnici na groblju Trsat, na Centralnom križu groblja Kozala kao i na Partizanskom groblju na Kozali, u Aleji hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i na Centralnom križu groblja Drenova te na Centralnom križu groblja Zamet.

Polaganju vijenaca na groblju Drenova pridružila su se i izaslanstva Primorsko-goranske županije predvođena zamjenicom župana Marinom Medarić, Ministarstva obrane, Ministarstva branitelja, Policijske uprave primorsko-goranske kao i izaslanstva Udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

Riječki gradonačelnik Marko Filipović tom je prilikom istaknuo kako je blagdan Svih Svetih prilika da se prisjetimo naših najmilijih koji više nisu s nama, ali i da se oda počast svim Riječanima koji svi svojim životom, radom i djelovanjem doprinijeli razvoju Rijeke.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...