Deni Srdoč i Lana Klingor u Nebu: Večera na elegantnom doku okruženim morem

Autor: Andrea Načinović 10.08.2022

lana_klingor_deni_srdoc

Lana oduševljava svojim jelima na vlogu „SLANA KUHarica“ te ponosno nosi titulu hrvatskog Celebrity Masterchefa.

Rijeka - Chef Deni Srdoč predstavio je krajem srpnja projekt „Chef's Table at Pier“. Iz Neba su se proširili do Hilton plaže i postavlili kuhinju na doku gdje Deni priprema večeru od šest sljedova za samo četrnaest gostiju. Kao i uvijek tu su signature kokteli, premium šampanjci i vrhunska vina! Sutra 11. kolovoza kao sous-chef Deniju se pridružuje poznata food blogerica Lana Klingor Mihić.

Na elegantnom bijelom doku okruženom morem, pogleda na otvorenu pučinu i Učku, goste će dočekati kuhinja i stol okružen zvjezdanim nebom.

Večeru započinju koktelom dobrodošlice na spektakularnoj terasi Nebo Lounge bara uz pogled na Kvarner i zalazak sunca koji oduzima dah. Potom silaze na Hilton privatnu plažu gdje chef Srdoč kuha za samo četrnaest gostiju - ekskluzivnu večeru u šest sljedova popraćenu vrhunskim svjetskim vinima koja će za goste odabrati prvi sommelier Neba Tomislav Mikinac. A kako bi potaknuli sva osjetila, uz umirujuće zvuke valova večeru će obogatiti vrhunska glazba za koju će se pobrinuti DJ Šajeta & DJ Bizarre koji će večeru popratiti ugodnim notama s gramofonske ploče!

Bogatu vinsku listu parirat će raskošna jela koja su zajednički osmislili naša poznata food blogerica Lana Klingor Mihić i Chef Deni Srdoč. Lana oduševljava svojim jelima na vlogu „SLANA KUHarica“ te ponosno nosi titulu hrvatskog Celebrity Masterchefa. Meni koji su osmislili chefovi kušat će samo četrnaest gostiju. Sastojci organskog uzgoja i lokalnog porijekla osnova su Denijevih recepata i zasigurno će oduševiti goste kroz jedinstvene teksture i okuse. Meni od šest sljedova sadrži najbolje namirnice koje hrvatska nudi.

Cijena večere „Chef's Table at Pier““ iznosi 250 eura po osobi. Rezervirati možete na info@neborijeka.com

Osigurajte si mjesto za najtraženijim stolom u regiji!