Deni Srdoč otvara bistro u centru Rijeke

Autor: Marina Pauletić 20.02.2023

deni_srdoc-49163

Bistro je zamišljen kao mjesto gdje će fokus biti na vinima pa Srdoč planira u ponudu staviti oko 150 etiketa raznih vina iz Hrvatske i inozemstva.

Rijeka - Deni Srdoč, riječki kuhar i jedan od članova kuharske postave u restoranu Nebo u hotelu Hilton na Costabeli u centru Rijeke otvorit će bistro, odnosno wine bar naziva Hidden.

Bistro je zamišljen kao mjesto gdje će fokus biti na vinima pa Srdoč planira u ponudu staviti oko 150 etiketa raznih vina iz Hrvatske i inozemstva. Vina će biti moguće degustirati, ali i kupiti u samom bistrou. Što se tiče hrane, ideja je da se kuha sa svježim namirnicama koje će kuhari nabavljati na riječkoj tržnici u jutarnjim satima.

Iako Srdoč neće osobno kuhati u bistrou, obučit će tim kuhara neposredno prije otvorenje koje je planirano sredinom travnja. Bistro će raditi pet dana u tjednu, moći će primiti 50-ak gostiju, a tijekom siječnja bit će zatvoren.

Srdoč je naveo kako ga ovaj projekt iznimno veseli jer ovakvih mjesta u Rijeci nema te nedostaju u cjelokupnoj ponudi grada. Glavni je problem što je Rijeka još uvijek tranzitni grad pa njezini građani radije idu u Trst gdje se bistroi ovakvog formata nalaze na svakom koraku.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...