Dinamična završnica najčarobnijeg Adventa na Kvarneru

Autor: Marina Pauletić 29.12.2022

advent_rijeka_ilustracija_2022__1__01

Nakon Nove godine naši najmlađi još će kratko vrijeme uživati u vožnjama Vlakića Djeda Mraza.

Rijeka - Božićna čarolija u Rijeci ulazi u samu završnicu i još uvijek stignete posjetiti brojne gradske lokacije i uživati u blagdanskom ugođaju Rijeka Adventa. Kako bi uspomena na najčarobnije doba godine trajala i nakon što se lampice ugase, svakako ne propustite priliku ovjekovječiti vašu blagdansku priču na nekoj od lokaciji diljem grada koje su osmišljene kao posebne kulise za najljepše adventske fotografije.

Unatoč tome što se manifestacija Rijeka Advent bliži kraju prilike za dobru zabavu još uvijek ima, a najveselije će svakako biti na ispraćaju Stare i dočeku Nove godine. Izvrsni programi očekuju vas na nekoliko gradskih lokacija. Advent na Gradini započinje tradicionalnim dječjim dočekom Nove godine, a zabave neće nedostajati ni u večernjim satima kada će se za dobru atmosferu pobrinuti DJ Sale 4 Love. Na Trgu Ivana Koblera bit će veselo već od ranih jutarnjih sati uz DJ-a Jakšu, Adventiranje kod Kazališta i ove godine pripremilo je doček Nove godine u podne, a večernji sati bit će rezervirani za zabavu na Trgu Riječke rezolucije i na Korzu, gdje će publika od 21 sat plesati uz DJ Voljena Korića, grupu Vatra, a u Novu godinu uvest će nas Queen Real Tribute Band.

Bogata gastro ponuda, tradicionalnih, ali i malo neuobičajenih jela, čarobni blagdanski napici i naravno pregršt slastica zadovoljit će sve posjetitelje, čak i one najzahtjevnije.

Iskoristite i posljednju priliku ove godine da posjetite Poštanski ured Djeda Mraza u Riječkom tunelu. Radno vrijeme Poštanskog ureda je u petak od 9 do 13 i od 17 do 21 sat te u subotu od 9 do 13 sati.

Nakon Nove godine naši najmlađi još će kratko vrijeme uživati u vožnjama Vlakića Djeda Mraza, a vještine na ledu moći će „brusiti“ sve do 15. siječnja do kad su otvorena vrata klizališta Morska pahuljica. Kako bi im uspomene na najčarobnije doba godine ostalo još dugo u sjećanju pobrinuo se Foto Kurti u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rijeke, koji u Kućici Djeda Božićnjaka fotografira sve do 7. siječnja 2023. godine.

I ove godine Facebook stranica Gradonačelnik.hr bira najljepši advent u Hrvatskoj. Izbor traje sve do 5. siječnja u 12 sati, nakon čega će se proglasiti najljepši adventi u kategorijama mali, srednji, veliki gradovi i općine. Računaju se samo lajkovi na stranici Gradonačelnik.hr, ne i na sheranim objavama. Ne zaboravite glasati za najčarobniji Advent na Kvarneru - Rijeka Advent. Link za glasanje pronađite ovdje.

Još uvijek stignete prošetati gradom i uživati na najčarobnijem Adventu na Kvarneru, koji svoja vrata zatvara 8. siječnja 2023. godine.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...