Dječji vrtić Zlatna ribica u Kostreni poziva na upis u obvezni program predškole

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 12.01.2022

Djecji vrtic Zlatna ribica

Prijave za upis djece u program predškole u Dječjem vrtiću „Zlatna ribica“ zaprimati će se od 12. do 21. siječnja.

Kostrena - Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Zlatna ribica“ objavilo je poziv za upis u obvezni program predškole u pedagoškoj godini 2021./2022. Poziv se odnosi na djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja.

Prijave za upis djece u program predškole u Dječjem vrtiću „Zlatna ribica“ zaprimati će se od 12. do 21. siječnja, dok će se program provoditi od 1. veljače do 31. svibnja (250 sati).
Program predškole namijenjen je djeci školskim obveznicima koja nisu uključena u redovni program vrtića, a rođena su do 31. ožujka 2016. godine te imaju prijavljeno mjesto prebivališta u Općini Kostrena.
Uz ispunjeni obrazac prijave potrebno je priložiti:
- rodni list
- potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić; dokaz o cijepljenju
- potvrdu o prebivalištu

Roditelj podnosi Prijavu za upis djeteta u program predškole elektronskim putem na adresu: upisi@zlatnaribica.hr ili putem pošte na adresu: Dječji vrtić “Zlatna ribica”, Žuknica 1a, 51221 Kostrena u razdoblju od 12. do 21. siječnja 2022. godine.

Obrazac Prijava za upis djeteta u program predškole nalazi se na web stranici Vrtića: www.zlatnaribica.hr.