Dodijeljene novčane nagrade najboljim učenicima osam strukovnih škola

Autor: Marina Pauletić 15.06.2023

dodjela_nagrada_udruzenje_obrtnika_

Nastavničko vijeće svake pojedine škole izabralo je najbolje učenike koji se svi redom ističu svojim ocjenama, praktičnim radom te uzornim vladanjem.

Rijeka - Udruženje obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle, Kostrena je jučer u svojim prostorijama, dodijelilo novčane nagrade najboljim učenicima osam strukovnih škola. Samoj dodjeli prethodio je sastanak stručne službe i predsjednika Udruženja obrtnika Rijeka Ivice Zbašnika, savjetnice za strukovnu izobrazbu pri Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije Tamare Dukić, predstavnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade pri Gradu Rijeci Sonje Lukin i Marine Peranić Ševeljević, predstavnice Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije Tatjane Šubat te ravnatelja i profesora osam strukovnih škola.

Nastavničko vijeće svake pojedine škole izabralo je najbolje učenike koji se svi redom ističu svojim ocjenama, praktičnim radom te uzornim vladanjem, a povodom toga predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka Ivica Zbašnik uručio im je novčanu nagradu u iznosu od 150,00 EUR u sklopu projekta „Iz učionice na posao“.

Nagrađeni učenici su:

1. Prirodoslovna i grafička škola Rijeka - Leona Teodorović
2. Graditeljska škola za industriju i obrt Rijeka - Arian Linić
3. Strojarska škola za industrijska i obrtnička zanimanja - Valentino Brnčić
4. Škola za trgovinu i modni dizajn Rijeka - Matej Rogić
5. Ugostiteljska škola Opatija - Dino Komšić
6. Obrtnička škola Opatija - Leon Buršić
7. Drvodjeljska i strojarska škola Rijeka - David Stojanović
8. Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka - Ivan Fugošić

Predsjednik Ivica Zbašnik zahvalio se svim institucijama i strukovnim školama na suradnji te uputio čestitke svim nagrađenim učenicima. Na kraju je istaknuo: „ Trud se uvijek isplati i želim vam svima puno sreće i uspjeha u daljnjem radu. Nakon završene strukovne škole pruža vam se i mogućnost upisa u više i visoke škole, a rani ulazak u svijet rada učinit će vas ponosnim i na svaki način neovisnim.“

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...