Donacija riječke tvrtke razveselila male pacijente na Kantridi

Autor: Ivana Grabar 31.12.2021

Donacija_na_Kantridi

Umjesto uobičajenih domjenaka i poslovnih poklona, tvrtka Delfin grupa iz Rijeke uspješnu poslovnu godinu odlučila je zaključiti donacijom Dječjoj bolnici Kantrida, vrijednom 30 tisuća kuna

Pokloni_za_najmla%C4%91e_pacijente Donaciju je uručio direktor tvrtke Delfin Siniša Krunić, a u ime pacijenata i djelatnika na poklonima su zahvalile glavne sestre klinika i zavoda lokaliteta Kantrida

Rijeka - Donacija tvrtke Delfin grupa razveselila male pacijente na Kantridi. Umjesto uobičajenih domjenaka i poslovnih poklona, tvrtka Delfin grupa iz Rijeke uspješnu poslovnu godinu odlučila je zaključiti donacijom Dječjoj bolnici Kantrida, vrijednom 30 tisuća kuna.

Kako bi malim pacijentima bolničke dane učinili veselijima, a osoblju bolnice iskazali poštovanje za sve ono što kroz svoj posao čine, odlučili su bolnici donirati božićno drvce s dekoracijama, 2 televizora za čekaonice Poliklinike te 40 poklon paketa za najmlađe pacijente i 150 simboličnih poklona djelatnicima na bazi smilja koje su nazvali „zlatno ulje za zlatne ruke“.

Donaciju je uručio direktor tvrtke Delfin Siniša Krunić, a u ime pacijenata i djelatnika na poklonima su zahvalile glavne sestre klinika i zavoda lokaliteta Kantrida.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...