Donacija Savjeta mladih PGŽ-a Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka

Autor: Nikola Cvjetović 20.12.2023

Visnic,_Lah_Tomulic,_Vrkic_

Za male pacijente na liječenju priređene su dječje knjige, slikovnice i bojanke što će zasigurno pridonijeti sadržajnijem i ugodnijem boravku djece u bolnici.Rijeka - Uoči nadolazećih blagdana, članovi Savjeta mladih Primorsko-goranske županije koje je predstavljala predsjednica Magdalena Vrkić u srijedu, 20. prosinca donirali su Kliniku za pedijatriju KBC-a Rijeka s vrijednim poklon-paketima.
Za male pacijente na liječenju priređene su dječje knjige, slikovnice i bojanke što će zasigurno pridonijeti sadržajnijem i ugodnijem boravku djece u bolnici.

Uz iskrenu zahvalu donatorima na njihovoj inicijativi, darove su preuzele doc. dr. sc. Kristina Lah Tomulić, pročelnica Zavoda za intenzivno liječenje i neonatologiju i glavna sestra Klinike Danijela Višnić koje su ovom prigodom istaknule važnost didaktičkih pomagala u svakodnevnom radu.

Savjeti mladih u Republici Hrvatskoj jesu savjetodavna tijela jedinica lokalnih i regionalnih samouprava, čija je uloga promicanje i zagovaranje prava, potreba i interesa mladih na njihovoj lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Savjet mladih Primorsko-goranske županije organizira i sudjeluje u brojnim aktivnostima i javnim tribinama, kao i u dobrotvornim događanjima s kojima se podiže svijest mladih o potrebitima, poput obilježavanja Dana beskućnika, prigodnih božićnih darivanja domovima za nezbrinutu djecu, Centru za rehabilitaciju i mnogim drugima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...