Dvanaesta "Jesen u Šumi Striborovoj" na Biviju

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 30.09.2022

suma_striborova__2_

Novost je da se projektu sada priključila i Turistička zajednica Grada Rijeke, na temelju suradnje s PD Kamenjak u razvoju projekta Rijeka Outdoor.

Rijeka - Prve subote u listopadu, dvanaestu godinu za redom, Planinarsko društvo Kamenjak i Gradska knjižnica Rijeka zajednički organiziraju zabavnu jesensku šetnju Poučnom planinarskom stazom "Šuma Striborova" na Biviju. Novost je da se projektu sada priključila i Turistička zajednica Grada Rijeke, na temelju suradnje s PD Kamenjak u razvoju projekta Rijeka Outdoor.

Vesela šarolika družina, od beba u naručjima do nona i nonića, zajedno s kućnim ljubimcima, okupit će se na Biviu kod okretišta "jedinice" od 10.30 do 11 sati. Onda u pratnji planinarskih vodiča kreću u šetnju kamenjakovom Poučnom planinarskom stazom. Ako ne bude baš previše mokro, na jednoj livadici ekipa Gradske knjižnice Rijeka sa suradnicima izvest će zabavni književni program. Slijedi uspon na vidikovac i spuštanje kružnom stazom na Bivio.

Po želji građana, subotnji boravak u prirodi može se još malo produžiti šetnjom kroz novi veliki Park lovora u susjedstvu, odmah s druge strane Doma za starije... Od opreme preporuča se sportska obuća, kabanica, ponešto od ića i pića...

suma_striborova__1_
Više sa portala torpedo.media ...