Dvostruki doček Nove godine na Gradini!

Autor: Marina Pauletić 28.12.2022

docek_gradina

Gradina će imati dva dočeka - dječji i odrasli!

Rijeka - Šesto izdanje Adventa na Gradini privuklo je brojne posjetitelje iz čitave regije, a jedinstvene božićne dekoracije i lokacija oplemenjena s čak 12 kilometara lampica ponovno ostavlja bez daha.

Posljednji dan u godini bit će obilježen dvostrukim dočekom Nove godine – osim dječjeg u podne, u pripremi je i večernji provod uz odličnu glazbu i primamljivu gastro ponudu.

Program dječjeg dočeka počinje u 10 sati kada će nastupiti solistice Kreativno – edukativnog centra „Glazbeni vrtuljak“ – Nika, Sara, Lana, Tia, Luana, Leda, Sara i Matea. Najmlađe će svojom izvedbom razveseliti dva duhovita Harlequina koja vole plesati i raditi akrobacije, a djeca će se moći družiti i s veselim vilenjacima. Uz Magic show poznatog iluzionista Andreja Škedela mališani će odbrojavati sekunde do podna, nakon čega slijedi prava kiša balona!

harlequini

Večernji doček obilježit će izvrsna zabava za sve generacije jer će za pultom stajati DJ Sale 4 Love koji će posjetitelje na Gradini uvesti u Novu 2023. godinu. S obzirom da slovi kao izvrstan animator i zabavljač koji uvijek publiku digne na noge, Gradina bi se u novogodišnjoj noći mogla pretvoriti u pravi plesni podij.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a za sve one koji žele uživati u najljepšem pogledu na cijeli Kvarnerski zaljev, šarolikoj gastro ponudi i odličnom glazbenom programu – Gradina je izvrstan odabir za provod u novogodišnjoj noći.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...