[FOTO/VIDEO] Euforičan doček koalicije PGS/IDS/Unija Kvarnera u Rijeci

Autor: Tara Tomić 12.04.2024

docek,_Rijeka

Građankama i građanima Rijeke obratio se predsjednik Unije Kvarnera Marko Boras Mandić te u odsustvu predsjednika IDS-a Dalibora Pausa, Valter Glavičić

regionala_zavrsni_skup_2024__7_

Rijeka - Potpuno ispunjena dvorana Češkog doma u Rijeci dočekala je večeras naš regionalni blok, našu koalicijsku listu, a Riječanke i Riječani još su nas jednom uvjerili da smo na pravom putu i dali nam jak vjetar u leđa za nekoliko preostalih dana kampanje, poručili su iz PGS-a, IDS-a i Unije Kvarnera.

Okupljenima su se emotivno obratili i doajeni hrvatskog regionalizma, ljudi koji su stvarali PGS i IDS, Nikola Ivaniš i Ivan Nino Jakovčić. I oni su, baš kao i svi, istaknuli da jedinu ozbiljnu alternativu nacionalnim strankama u 8. izbornoj jedinici predstavlja upravo naša lista broj 8.

regionala_zavrsni_skup_2024__6_

- S nama je bio i pozdravio nas i europarlamentarac Valter Flego kojemu ćemo zajedno na predstojećim izborima za Europski parlament dati punu podršku. Dakako, građankama i građanima Rijeke obratio se predsjednik Unije Kvarnera Marko Boras Mandić te, u odsustvu predsjednika IDS-a Dalibora Pausa, prijatelj i kolega Valter Glavičić, treći na našoj listi. Opet smo progovorili o potrebi decentralizacije Hrvatske, o svim onim programskim smjernicama i rješenjima što ih nudimo hrvatskoj mladosti, našim umirovljenicima, radnicima..., svima na Kvarneru i u Istri kako bismo im olakšali i uljepšali život. Ja sam se, pak, danas dotaknuo i onog najtoksičnijeg u hrvatskoj politici, a posebno u izvršnoj vlasti-korupcije! Duboko je ukorijenjena i sustavno nagriza hrvatsko društvo, ali i uzima, krade milijarde eura javnog novca od svih nas. A u Hrvatskoj je očito malo tko imun na nju. Nebrojeno je mnogo primjera korupcije u redovima HDZ-a na svim razinama, ali, nemojmo se zavaravati, niti u SDP-u nije mnogo bolje, a to dokazuje također nemali broj primjera u lokalnim samoupravama što ih vodi ta stranka. I, dakako, postoji alternativa takvim neodgovornim, nepoštenim i kriminalnim politikama. Više od 30 godina vodim grad Krk i iza mene se ne vuče ni jedna, niti najmanja afera u raspolaganju javnim novcima, novcima građana. Dakle, može se biti i uspješan, a istovremeno transparentan, odgovoran i pošten! Zato i jesam duboko uvjeren da naša lista ima veliku šansu postići odličan rezultat na izborima u srijedu, poručio je Darijo Vasilić, predsjednik PGS-a.

VIDEO

pocket icon

Euforičan doček koalicije PGS/IDS/Unija Kvarnera u Rijeci

Više sa portala torpedo.media ...