[FOTO] Društvo za zaštitu životinja Rijeka proslavilo 30. rođendan

Autor: Nikola Cvjetović 21.11.2023

30_godina_rada_udruge_drustvo_za_zastitu_zivotinja_rijeka__2_

U Ri teatru Kalvarija održana humanitarna proslava pod vodstvom Alena Polića.

Rijeka - Udruga "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" proslavila je 30. rođendan. Tri desetljeća postojanja i rada bila je prilika da šira javnost dozna više o udruzi i skloništu za pse koje udruga vodi te da zainteresirani doniraju sredstva za rad udruge i što kvalitetniji život pasa u azilu. Tako je u Ri teatru Kalvarija održana humanitarna proslava pod vodstvom Alena Polića.

- Proslava je informativnog, ali i humanitarnog karaktera. Naši gosti mogu kupiti ovogodišnji kalendar te naše proizvode ili donirati za rad udruge. Ujedno će se i dio prihoda od prodaje pića na šanku donirati našoj udruzi, istakli su riječki volonteri iz Azila.

30_godina_rada_udruge_drustvo_za_zastitu_zivotinja_rijeka__3_


Društvo za zaštitu životinja Rijeka neprofitna je udruga koja djeluje u Rijeci i okolici, dajući svoj doprinos zajednici pomažući odbačenim i izgubljenim životinjama. Udruga je osnovana 1993. godine i od tada djeluje uz stalno povećanje broja članova i spašenih životinja.


Društvo za zaštitu životinja Rijeka volonterski skrbi o psima smještenima u skloništu između Viškova i Kastva. Sklonište je ima 50-ak boksova, a o psima se svakodnevno brinu volonteri osiguravajući im hranu, svježu vodu i potrebnu veterinarsku skrb.

30_godina_rada_udruge_drustvo_za_zastitu_zivotinja_rijeka__4_
30_godina_rada_udruge_drustvo_za_zastitu_zivotinja_rijeka__1_
30_godina_rada_udruge_drustvo_za_zastitu_zivotinja_rijeka__5_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...