[FOTO] Osmo izdanje HoHoHo Runa dobilo međunarodni predznak

Autor: Nikola Cvjetović 17.12.2023

hohoho_run_2023__1_

Osim domaćih trkača na njoj su sudjelovali i trkači iz Poljske, Ukrajine i Slovenije.

Rijeka - Osmo izdanje HoHoHo Run-a, utrke koja je u nedjelju privukla gotovo 300 sudionika, po prvi je puta imalo međunarodni predznak. Naime, osim domaćih trkača na njoj su sudjelovali i trkači iz Poljske, Ukrajine i Slovenije. Predivan, suncem okupan dan na riječkom je Molo longu tako okupio sudionike ove božićne utrke koja je imala i humanitarni karakter. Naime, sva prikupljena sredstva od kotizacija, bogate tombole koju su osigurale brojne tvrtke i pojedinci, slastica, kuhanog vina i čaja te gastro ponude, donirat će se Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu koji odnedavni nosi naziv Centar za pružanje usluga u zajednici Ivana Brlić Mažuranić.

Dino Vidmar pobjednik je HoHoHo Run Five utrke. Dionicu dugu pet kilometara prošao je za 15:52, dok je najbrža žena bila Marina Juranić (19:10). Drugo mjesto pripalo je Tjažu Dolganu, a treći je bio Marcin Mieszczak. U konkurenciji žena srebrom se okitila Inga Jurić, a bronca je otišla u ruke Maje Urban.


Utrka HoHoFun, duga 2,5 km, bila je otvorena za sve građane, od najmlađih do najstarijih, koji su dionicu prošli ili šećući ili trčeći, a neki su stigli i s četveronožnim ljubimcima.

Najbrži u toj utrci bili su:
DJEČACI
1. Luka Milošević
2. Aron Džida
3. David Šunjić
DJEVOJČICE
1. Tara Lukač Šverko
2. Roza Smojver
3. Vita Vranković
NJUŠKICE
1. Elena Ban
2.Ljiljana Pavlović
3. Daniela Raimund

pocket icon

Održana 8. humanitarna božićna utrka HoHoHo Run

Više sa portala torpedo.media ...